Om Dorte Justesen

Ting skal løses.
De skal gøres færdige.
Og de skal følges til dørs.

Med den indstilling driver jeg djust-it, og det, jeg har at have det i, er træning og erfaring inden for de tre områder, jeg mener en it-konsulent skal kunne begå sig indenfor:

It
Min oprindelige uddannelse som edbassistent i 1981 er gennem årene blevet suppleret med kurser i og erfaring med: SQL, Navision C/SIDE Application builder og CAL design, RPG ll, lll, lV Lotus Notes, Novell Netware 386, windows og Lotus 123.

Jeg har 10 års erfaring med udvikling, drift og support af Dynamics NAV/Navision og kan supportere alle versioner – også de udgåede.
Jeg har 25 års erfaring med AS400-platformen og programmering i RPG og CLP.
Jeg har 10 års erfaring med Lotus Notes adminitration og udvikling. (versioner 4.6-8.5)

Mennesket
Jeg har en tillægsuddannelse som supervisor/formidler og er trænet i at fornemme, hvornår og til hvad, der skal stilles uddybende eller afklarende spørgsmål – til brugere på alle niveauer.

Forretningsprocesser
Jeg har 25 års erfaring med bl.a. løn- fakturerings- og produktionsopfølgnings-problematikker inden for så forskellige brancher som papirproduktion, fiskeindustrien, møbelhandel og højttalerproduktion.

Og så har jeg et livs erfaring i at levere noget, jeg kan stå inde for.

Artikler
Glyngørebo stifter it-firma, Skive folkeblad oktober 2010
Jamo har egen it-problemknuser, Morsø Folkeblad maj 2011