Referencer

Begravelses Service

“Dorte Justesen har fungeret som rådgiver og udvikler hos Begravelses Service og har dermed været rygraden udviklingen af vores NAV løsning til sagshåndtering i begravelsesbranchen. Dortes evne til ”oversætte” teknisk svære begreber til mennesker med en anden baggrund end IT har været et uundværligt element i den lange proces det har været at integrere vores system i store offentlige IT systemer, såsom CPR-registret og borger.dk, under Kirkeministeriet. Ud over evnen til at manipulere NAV til at opføre sig efter vores ønsker og behov, har Dorte i høj grad bidraget til en effektivisering af mange af vores gamle arbejdsgange qua hendes store erfaring med MS Dynamics.”
Carsten Mandalay, Partner i Begravelses Service ApS

HJ Kontorcenter a/s

“Vi har nu brugt Dorte som vores NAV konsulent i tre år. Dorte trådte til hos os i en svær implementeringstid, hvor andre konsulenter havde spillet fallit. Dorte er ikke bare konsulent, hun er en medspiller, der sætter sig ind i vores problemer og fixer dem. Vi har som sagt tidligere benyttet andre, men har aldrig haft en så jordnær som Dorte. Man får med det samme følelsen af, at hun er en kollega, man skal løse et problem sammen med, og ikke en tilkaldt NAV-konsulent. Jeg kan kun sige, at Dorte er hurtig, effektiv og nærværende.”
Micael Jørgensen, Salg & personale

Linatech

“djust-It har assisteret Linatech A/S med implementeringen af NAV 2009, som, udover finans, også omfattede salgsfakturering, indkøb, lager- og produktionsstyring. djust-It var omdrejningspunktet for testning af processerne, udarbejdelse af letforståelige brugervejledninger, undervisning og støtte til brugerne, tilretning af dokumenter og ændringer og tilføjelse af funktionalitet. Forståelsen af Linatech A/S’s behov og vores forretningsprocesser sammenholdt med et stort kendskab til NAV gjorde implementeringen til en succes og sikrede desuden den nødvendige forankring af systemet i virksomheden. djust-it er stadig vores samarbejdspartner på NAV, når det gælder ”help-desk” og løbende tilretning og ændringer.”
Flemming Frederiksen, CFO

elbek & vejrup

“djust-it løser alt fra enkelte til komplekse NAV-opgaver for os. Dette bliver altid gjort på en professionel måde og i gensidig dialog med os. Opgaverne bliver altid løst til alles tilfredshed og, vi kan kun anbefale djust-it til løsning af NAV-opgaver”
Ole Palner, Chefkonsulent

H2O Branding

“Når jeg har brug for hjælp til Navision, er det vigtigt, at jeg med min ringe viden om it systemer med få ord kan forklare, hvad jeg mangler hjælp til, så vi hurtigt kan komme ind til sagens kerne. Det sparer både tid og penge, og ofte er hjælpen afgørende for at komme hurtigt videre. Den hjælp og forståelse for Navisíon har Dorte Justesen, så hun som regel på stående fod kan fortælle, hvad løsningen er. Har man specifikke behov, forstår Dorte at omsætte dem til en gennemtænkt løsning, der tager hensyn til eventuelle udfordringer i fremtiden, så tingene spiller sammen ”
Rosa Christensen, Indehaver

Delfi A/S

“djust-it har gennem flere år været en god samarbejdspartner. De er altid hurtige til at løse vores opgaver og kommer ofte med ideer til både bedre og billigere løsningsmuligheder.”
Peter Vognsen Nørgaard, Delfi A/S

 

Udtalelser

Forståelse for forretningsprocesser og god empati …
“Dorte angriber sine arbejdsopgaver på en struktureret måde og tager ansvar for, at disse løses så hurtigt som muligt til den rette pris og med den rigtige kvalitet. Alle medarbejdere, der har været i berøring med Dorte i forbindelse med diverse it-opgaver, oplever Dorte som særdeles kompetent og som en person, der med forståelse for forretningsprocesserne og med god empati, løser opgaverne på en måde, der også kan være med til at øge medarbejdernes forståelse for ERP systemernes sammenhænge. Dorte er med til at udvikle virksomhedens bevidsthed om, hvor og hvordan der er plads til forbedringer”
Niels Kaae Jessen, CFO – Schades A/S 

Stor sense of urgency …
“Dorte Justesen har I sin tid på Jamo været en af drivende kræfter i såvel drift som videreudvikling af virksomhedens IT-systemer. Dorte favner utroligt bredt og mestrer til fulde både traditionelle host-baserede systemer såvel som moderne, objektorienterede løsninger. Dorte er teknisk velfunderet. Hun er god til at forstå brugernes behov, og hun evner at omsætte disse til værdiskabende systemer. Hun er en god, vellidt og loyal kollega. På trods af hendes stille sind, ved hun bestemt godt, hvad hun vil. Hun opstiller mål – og hun når dem! Dorte har stor sense-of-urgency, godt overblik, stor og bred faglig viden og ikke mindst et godt humør.”
Koncern IT Chef, Jens Bach Larsen – Jamo

Fokuseret og nysgerrig – på den gode måde …
“Vi har lært Dorte at kende som en yderst kompetent Navisionkonsulent og -programmør. Hun er en åben og imødekommende person, som har vist stor villighed til at indgå i IT-afdelingens arbejdsområder. Hun er samarbejdsvillig, fokuseret og nysgerrig – på den gode måde. Dorte har arbejdet selvstændigt med udviklingsopgaver omhandlende Navsion processer både i firmaet og fra hjemmearbejdsplads. Opgaverne er løst loyalt og omhyggeligt med et fokus på firmaets, såvel som medarbejdernes behov og ønsker. En medarbejder udtalte ”Hvis Navision er Jesus, så er Dorte ‘Gud’ ”
IT Chef, Jørn Sønderby – Actona Company

Stor servicegrad og tålmodighed …
“Dorte har arbejdet med så forskellige ting som AS/400, Active Directory, Mapics, udvikling i Navision og Notes og meget andet. Derfor er hun også særdeles bredt funderet på det IT-tekniske område. De sidste par år af sin ansættelse har Dorte primært været beskæftiget med udvikling, test, vedlighold samt drift og support af Navision. En opgave hun har udført med bravour ikke mindst overfor medarbejdere i Jamo’s udenlandske datterselskaber, som hun har behandlet med stor servicegrad og tålmodighed. Dortes stærke sider inkluderer også hendes evne til at analysere og strukturere komplekse problemstillinger. Evner som hun har gjort flittig brug af i forbindelse med tilpasninger i Navision.”
IT Director, Morten Abildgaard Hansen – Jamo

Sans for detaljer og indsigt i forretningsprocesser …
“Jeg har lært Dorte at kende som en ansvarlig, oprigtig og loyal person. Dorte har haft ansvaret for udvikling og support af Jamo’s Navision Attain løsning, hvor hun har været en kompetent sparringspartner ved valg og implementering af løsninger. Opgaverne er løst meget samvittighedsfuldt, og især Dortes sans for detaljer og hendes store indsigt i forretningsprocesser, samt hendes evne til selvstændigt at finde frem til gode løsninger, bør fremhæves som Dortes stærkeste sider.”
IT Manager, Lars Henrik Koch – Jamo